KRT-scholingsagenda

Maandag 23 november 2020

E-xcellere : Improvement of Facial and Smile Aesthetics

Bekijk cursus
Dinsdag 24 november 2020

Houd eens op met dat softe gedoe: GA LEIDEN!

Bekijk cursus
Dinsdag 24 november 2020

KNMT Academy - Time management

Bekijk cursus
Bekijk scholingsagenda

Nieuws

De wereld is mijn leerschool

De wereld is mijn leerschool

Als kind van een Italiaanse tandartsfamilie, met haar Spaanse diploma en haar werk in een Nederlandse praktijk heeft Giorgia

“Wen er maar alvast aan”

“Wen er maar alvast aan”

Welke coronamaatregelen er ook gelden, het bijhouden van bij- en nascholing blijft belangrijk. Dat stelt Nelleke Menzel-de

Bekijk al het nieuws

KRT account aanmaken:

    Inschrijven tandarts Inschrijven student

5187 geregistreerde tandartsen zijn aantoonbaar bekwaam. U ook?

De overheid controleert of u bevoegd bent om het beroep van tandarts uit te oefenen in Nederland. Het KRT is een hulpmiddel om aantoonbaar te maken dat u nog steeds bekwaam bent. Dat doen we door te registreren op welke manieren u uw deskundigheid bevordert, zoals u dat bij het afleggen van de artseneed heeft verklaard.

Bekijk Tandartsregister

Het KRT registreert en stimuleert

Het KRT registreert op welke manieren u uw deskundigheid bevordert, zoals u dat bij het afleggen van de artseneed heeft verklaard. Daarmee stimuleert het KRT tandartsen om hun vakkennis op peil te houden. Het KRT brengt tandartsen en opleiders bij elkaar en geeft patiënten inzicht in de kwaliteit van hun mondzorg.

Schrijf u in

Tandarts PE-Online App

PE-online App

Download de PE-online App in de Apple App Store of de Google Play Store en maak het uzelf gemakkelijk om uw KRT-dossier bij te houden. Met de App kunt u eenvoudig gevolgde scholing toevoegen en cursussen vinden. U heeft altijd het meest complete tandheelkundige cursusaanbod bij de hand en u ziet in een oogopslag hoe u ervoor staat.


  

Toon uw deskundigheid

Heeft u een werkgever die een KRT-registratie als voorwaarde stelt? Geef inzage in uw portfolio van permanente educatie. U regelt het eenvoudig via uw KRT-account. U kunt inzage geven aan organisaties en personen voor de periode die u zelf wenst. U behoudt de regie.

Geef inzage

Neem contact op

We helpen u graag met uw vragen over uw registratie en het opgeven van activiteiten. Als we niet thuis werken, zijn we maandag t/m donderdag tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar. Met een terugbelverzoek per mail, kunnen we u ook telefonisch helpen.


Stel uw vraag