KRT-scholingsagenda

Zaterdag 23 september 2023

Alone you go faster - together you go futher

Bekijk cursus
Zaterdag 23 september 2023

Bewust & Boeiend - Communicatie in de tandartspraktijk

Bekijk cursus
Zaterdag 23 september 2023

Cursus Kindertandheelkunde Roestvrijstalen Kroon

Bekijk cursus
Bekijk scholingsagenda

Nieuws

Op reis met het KRT

Op reis met het KRT

Laura, Eveline en Marlies hebben een reis gewonnen van het KRT naar respectievelijk Zuid-Afrika, Zweden en Brazilië. Zij

Bekijk al het nieuws

KRT account aanmaken:

    Inschrijven tandarts Inschrijven student

5108 geregistreerde tandartsen zijn aantoonbaar bekwaam. U ook?

De overheid controleert of u bevoegd bent om het beroep van tandarts uit te oefenen in Nederland. Het KRT is een hulpmiddel om aantoonbaar te maken dat u nog steeds bekwaam bent. Dat doen we door te registreren op welke manieren u uw deskundigheid bevordert, zoals u dat bij het afleggen van de artseneed heeft verklaard.

Bekijk Tandartsregister

Het KRT registreert en stimuleert

Het KRT registreert op welke manieren u uw deskundigheid bevordert, zoals u dat bij het afleggen van de artseneed heeft verklaard. Daarmee stimuleert het KRT tandartsen om hun vakkennis op peil te houden. Het KRT brengt tandartsen en opleiders bij elkaar en geeft patiënten inzicht in de kwaliteit van hun mondzorg.

Schrijf u in

Tandarts PE-Online App

PE-online App

Download de PE-online App in de Apple App Store of de Google Play Store en maak het uzelf gemakkelijk om uw KRT-dossier bij te houden. Met de App kunt u eenvoudig gevolgde scholing toevoegen en cursussen vinden. U heeft altijd het meest complete tandheelkundige cursusaanbod bij de hand en u ziet in een oogopslag hoe u ervoor staat.


  

Toon uw deskundigheid

Heeft u een werkgever die een KRT-registratie als voorwaarde stelt? Geef inzage in uw portfolio van permanente educatie. U regelt het eenvoudig via uw KRT-account. U kunt inzage geven aan organisaties en personen voor de periode die u zelf wenst. U behoudt de regie.

Geef inzage

Neem contact op

We helpen u graag met uw vragen over uw registratie en het opgeven van activiteiten. Wij zijn maandag t/m donderdag van 8.00 tot 16.00 uur bereikbaar. U kunt 24/7 een terugbelverzoek inspreken of mailen. Geef uw naam, nummer en het gewenste tijdstip door om gebeld te worden.

Stel uw vraag