Nieuwe criteria bij- en nascholing per 1 oktober
15 September 2023
Nieuwe penningmeester KRT
10 October 2023

Laura, Eveline en Marlies hebben een reis gewonnen van het KRT naar respectievelijk Zuid-Afrika, Zweden en Brazilië. Zij gaan dit najaar een rondreis maken, stage lopen en backpacken. De reis hebben zij gewonnen in een loting onder KRT-geregistreerde studenten die drie of meer cursussen aan hun portfolio hebben toegevoegd.

Om studenten tandheelkunde aan te moedigen alvast aan hun deskundigheidsbevordering te werken verloot het KRT jaarlijks een reis. Het gaat in principe om deelname aan de skireis met de studievereniging, maar als de winnaars het liever anders invullen vinden we dat ook leuk. Zo ook dit jaar. In dit bericht vertellen Laura, Eveline en Marlies over hun KRT-reis.

 

Laura

Radboud Universiteit Nijmegen. Geregistreerd bij het KRT sinds: 2022

Laura: “Wow, bedankt voor deze fantastische prijs KRT! Geen skireis voor mij, maar backpacken door Brazilië 🇧🇷 Dat gaat hopelijk een hele mooie reis worden☀ Meld je ook aan voor het KRT-studentenregister en wie weet ben jij volgend jaar de gelukkige!😉”

 

Eveline

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Geregistreerd bij het KRT sinds: 2022

Eveline: “Wat een verrassing was het toen ik te horen kreeg dat ik deze prijs van KRT heb gewonnen! De reis gaat voor mij genieten worden in Zweden, ik ga hier namelijk heen voor een stage van de studie en ga dit combineren met reizen daar. Ik kijk er naar uit om veel te leren bij mijn stage en om daarnaast dit mooie land te gaan ontdekken. Door deze prijs zal de ervaring nog mooier worden, heel erg bedankt KRT!”

 

Marlies

Rijksuniversiteit Groningen. Geregistreerd bij het KRT sinds: 2020

Marlies: “Mede dankzij de KRT prijs ga ik in oktober samen met mijn vriend door Zuid-Afrika touren. In ruim 3 weken tijd reizen we van Johannesburg langs de kust naar Kaapstad. Ik kijk er erg naar uit om wilde dieren te spotten en de prachtige natuur te bekijken!”

 

Ben jij de volgende winnaar? 

Wil je zelf ook kans maken op een KRT-reis? Meedoen met de loting kost niks en is heel eenvoudig. Zorg dat je in het KRT-studentenregister staat met ten minste 3 activiteiten. Meer informatie vind je op onze pagina inschrijven.