Penningmeester gezocht

Commissieleden gezocht
12 april 2021

Wilt u een bijdrage leveren aan de professionalisering van de tandheelkunde? Heeft u affiniteit met deskundigheidsbevordering en bent u financieel goed onderlegd? Dan nodigen we u graag uit om te reageren op onze vacature voor een nieuwe penningmeester in het bestuur van het KRT.

Vacature penningmeester

De huidige penningmeester neemt na negen jaar afscheid van het bestuur. Wij zoeken een afgestudeerd tandarts, die financieel goed onderlegd is, om het stokje over te nemen. Heeft u ervaring met het leiden/besturen van een organisatie en kunt u wekelijks een uurtje besteden aan financiën? Download het profiel voor meer informatie en kijk of bestuurder bij het KRT iets voor u is.

Tijdsbesteding

Het bestuur komt circa zesmaal per jaar bijeen. Vergaderingen zijn in de avond. Vanwege corona vergaderen we online, zodra dat weer mogelijk is in Utrecht. De penningmeester heeft een extra taak in het bestuur en werkt buiten de vergaderingen om nauw samen met het Bureau om de financiën in goede banen te leiden. De gemiddelde tijdsbesteding is een uur per week. Voor bestuursleden is een vacatievergoeding beschikbaar.

Reageren

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen aan directie@krt.nu. Reageren kan tot 7 juli. We nemen contact met u op om u verder te informeren over het werk van de penningmeester. Daarna zullen we u uitnodigen voor een (online) kennismaking.

Graag tot ziens