Penningmeester gezocht

Geef uw interesse op voor deelgebieden!
25 May 2023
Onderzoek naar deskundigheidsbevordering tandartsen
6 September 2023

Wilt u een bijdrage leveren aan de professionalisering van de tandheelkunde? Heeft u affiniteit met deskundigheidsbevordering en bent u financieel goed onderlegd? Dan nodigen we u graag uit om uw belangstelling kenbaar te maken voor onze vacature penningmeester in het bestuur van het KRT.

Vacature penningmeester

Wij zoeken een afgestudeerd tandarts, die financieel goed onderlegd is en affiniteit heeft met deskundigheidsbevordering. Heeft u ervaring heeft met het leiden/besturen van een organisatie en kunt u wekelijks een uurtje te besteden aan financiën? Download het profiel voor meer informatie en kijk of bestuurder bij het KRT iets voor u is.

Tijdsbesteding

Het bestuur komt circa zesmaal per jaar bijeen, bij voorkeur de helft online en de helft fysiek in Utrecht. Vergaderingen zijn in de avond. De penningmeester heeft een extra taak in het bestuur en werkt buiten de vergaderingen om nauw samen met het Bureau om de financiën in goede banen te leiden. De gemiddelde tijdsbesteding is een uur per week. Voor bestuursleden is een vacatievergoeding beschikbaar.

Reageren

U kunt uw belangstelling kenbaar maken door een mail te sturen aan directie@krt.nu. We nemen contact met u op om u verder te informeren over de procedure en het werk van de penningmeester.