Bouw nu al een portfolio op

Al tijdens je Master Tandheelkunde kun je een portfolio opbouwen van scholingsactiviteiten die je deskundigheid bevorderen. Denk aan cursussen, congressen, workshops, e-learnings en kennistoetsen.

Waarom portfolio opbouwen?

Life long learning vormt de sleutel tot vakmanschap. Medisch specialisten zijn al verplicht tot deskundigheidsbevordering voor het behoud van BIG-registratie. Als het aan de overheid ligt, zullen ook tandartsen in de toekomst hun bekwaamheden actueel moeten houden. Behalve dat het goed is om je te verdiepen in nieuwe technieken en toepassingen, is het ook goed om voorbereid te zijn op een eventuele toekomstige verplichting.

Geef 3 activiteiten op

De registratienormen voor tandartsen zijn niet van toepassing voor studenten. Het KRT stimuleert studenten graag om erop uit te trekken voor deelname aan cursussen, congressen, etc. Daarom ontvang je een cadeau na opgave van 3 activiteiten die binnen je registratieperiode vallen. Je kunt zelf kiezen. Bekijk de cadeaus.

Ontvang een persoonlijke scholingsagenda

Eén keer per maand krijg je een overzicht van alle educatieve tandheelkundige activiteiten in je mailbox. Je kunt zelf instellen in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent. Wist je dat veel cursusaanbieders royale kortingen bieden aan studenten?

Tandarts PE-Online App

KRT-app

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je de KRT-app downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de app kun je eenvoudig je KRT-dossier bijhouden en gevolgde scholing toevoegen. Je hebt ook meteen het meest complete tandheelkundige cursusaanbod bij de hand.