Het KRT-account

Bij inschrijving krijgt u een eigen KRT-account. Daarmee kunt u eenvoudig uw bij- en nascholing laten registreren. Voldoet u aan de registratienormen, dan wordt u in het openbare register vermeld. Wilt u de registratienormen niet volgen, dan kunt u nog steeds gebruik maken van uw KRT-account. We noemen dit een vrije registratie. U wordt in dat geval niet vermeld in het openbare register.

Handleiding

In de PE-online handleiding Tandartsen leest u hoe u een account aanmaakt, hoe uw activiteiten worden geregistreerd en hoe u de mogelijkheden van uw KRT-account kunt benutten.

Tandarts PE-Online AppKRT-app

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u de KRT-app downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de KRT-app kunt u eenvoudig uw KRT-dossier bijhouden en gevolgde scholing toevoegen. U heeft ook meteen het meest complete tandheelkundige cursusaanbod bij de hand.

Regels voor inschrijven

De wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan de registratienormen voor tandartsen staan beschreven in het Registratiereglement.

Tarieven

De deelnemersbijdrage voor registratie bedraagt met ingang van 2023 € 95,- per kalenderjaar. Bij betaling per automatische incasso ontvangt u een korting van € 8,50. De machtiging maakt u in orde bij de factuurgegevens in uw account. Op alle bijdragen zijn de betalingsvoorwaarden van het KRT van toepassing. In uw KRT-account kunt u een apart factuuradres opgeven. Facturen worden digitaal per e-mail verstuurd. U kunt de factuur zelf doorsturen naar uw praktijk.

Gratis studentenregistratie

Zit je in het eerste jaar van je Master? Dan hoef je de komende vier jaar niets te betalen voor je registratie. Je kunt vanaf je master tot 1 jaar na afstuderen gratis gebruik maken van het studentenregister.

 

Tandarts account aanmaken