Het KRT-account

Bij het inschrijven krijgt u een eigen KRT-account. Tandartsen kunnen registratie aanvragen met opgave van het BIG-registratienummer. Studenten kunnen met een toelatingsbewijs van de Master Tandheelkunde een registratie aanvragen. Via de knop onder aan deze pagina komt u op het inschrijfformulier voor het aanmaken van een account.

Handleiding

In de PE-online handleiding Tandartsen leest u hoe u een account aanmaakt, hoe uw activiteiten worden geregistreerd en hoe u de mogelijkheden van uw KRT-account kunt benutten.

Tandarts PE-Online AppKRT-app

Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u de KRT-app downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de KRT-app kunt u eenvoudig uw KRT-dossier bijhouden en gevolgde scholing toevoegen. U heeft ook meteen het meest complete tandheelkundige cursusaanbod bij de hand.

Regels voor inschrijven

De wijze waarop uitvoering wordt gegeven aan de registratienormen voor tandartsen staan beschreven in het Registratiereglement.

Tarieven

De deelnemersbijdrage voor registratie bedraagt € 90,- per kalenderjaar. Bij betaling per automatische incasso ontvangt u een korting van € 3,50. Op alle bijdragen zijn de betalingsvoorwaarden van het KRT van toepassing. In uw KRT-account kunt u een apart factuuradres opgeven. Facturen worden digitaal per e-mail verstuurd. U kunt de factuur zelf doorsturen naar uw praktijk.

Gratis studentenregistratie

Zit je in het eerste jaar van je Master? Dan hoef je de komende vier jaar niets te betalen voor je registratie. Je kunt vanaf je master tot 1 jaar na afstuderen gratis gebruik maken van het studentenregister.

 

Tandarts account aanmaken