Gratis

Geregistreerde tandartsen kunnen gratis gebruik maken van KRT-promotiematerialen. De promotiematerialen zijn een hulpmiddel om uw patiënten te informeren over uw registratie in het Kwaliteitsregister Tandartsen. Alle promotiematerialen kunt u kosteloos bestellen door een email te sturen aan bureau@krt.nu.

KRT-beeldmerk

Als geregistreerde tandarts mag u gebruik maken van het collectieve KRT-beeldmerk. Heeft u een bijzondere vermelding dan mag u ook het KRT+ beeldmerk gebruiken. Klik op het logo om deze te downloaden voor uw website. Op verzoek sturen we u een email met de digitale bestanden van het beeldmerk voor uw drukwerk.

De registratie in het KRT is persoonsgebonden. Als praktijk kunt u het KRT-beeldmerk voeren als alle in de praktijk werkzame tandartsen zijn opgenomen zijn in het KRT-register. De regels voor het gebruik van het KRT-beeldmerk staan in het Reglement beeldmerk.

Folder voor patiënten Link naar het KRT-register

Het KRT-beeldmerk kunt u op uw website tonen met daaraan gekoppeld een link naar uw persoonlijke vermelding in het KRT-register. De link kunt u zelf aanmaken door deze te kopiëren uit uw internetbrowser als u op uw persoonlijke vermelding bent in het KRT-register.

Patiëntenfolder

Het KRT biedt informatiefolders die heel toegankelijk aan patiënten uitleggen wat zij kunnen verwachten van een KRT-geregistreerde tandarts. De folders worden geleverd met een plexiglas houder zodat u ze eenvoudig een plek kunt geven in uw wachtkamer.

Baliedisplay

Transparantie en overzicht is troef in het moderne interieur van de hedendaagse tandartsenpraktijk. Voor de balie heeft het KRT een kleine standaard van dik plexiglas laten maken met de tekst “Uw tandarts staat geregistreerd bij het KRT”. De baliedisplay heeft een bescheiden formaat van 8 x 8 cm en past in elk interieur.

Deurplaatje

In dezelfde bescheiden stijl als de baliedisplay is er ook een aluminium deurplaatje beschikbaar van 5 x 5 cm. Het zelfklevende deurplaatje bevat de tekst “Uw tandarts staat geregistreerd bij het KRT”.