Overstappen op een KRT-account

Met een BIG-registratie kun je gratis van een KRT-studentenregistratie overstappen naar een betaald KRT-account.  Dat kan met behoud van portfolio. Je bent dan meteen aantoonbaar bevoegd én bekwaam.

Overstapkorting

Overstappen is gratis. Het kalenderjaar van inschrijving voor een betaald KRT-account kost je niets. Je betaalt pas vanaf het nieuwe (2e) kalenderjaar. De korting is exclusief voor personen die voor het aflopen van hun studentenregistratie overstappen op een KRT-registratie. Zie actievoorwaarden bij downloads onder ‘algemeen’.

KRT-account voor tandarts aanmaken

Maak een KRT-account aan als tandarts met je BIG-nummer.  Nadat je een nieuw KRT-account hebt, kun je je KRT-studentnummer opgeven. Je dossier wordt vervolgens automatisch overgeschreven naar je account als tandarts. Daarna wordt je KRT-studentenregistratie gesloten.

Tarieven

Tandartsen betalen een jaarlijkse deelnemersbijdrage. Alle informatie is te vinden onder tandarts > registreren > inschrijven. Overstappers van een studentenaccount hebben in het kalenderjaar van inschrijving recht op een gratis registratie.

Uitschrijven

Zonder over- of uitschrijving wordt 1 jaar na afstuderen je KRT-studentenregistratie inactief. Je dossier blijft 7 jaar bewaard, daarna worden alle gegevens definitief verwijderd. Uitschrijven kan schriftelijk op ieder moment. Tenzij anders verzocht, sluiten we je account aan het einde van het kalenderjaar. We horen graag wat de reden is voor je uitschrijving, daar kunnen we van leren.

Tandarts account aanmaken