Vragen over het opgeven van scholing

Scholing die niet door uw opleider is aangemeld bij het KRT, kunt u zelf opgeven. Als u inlogt in uw KRT-account kunt u dit opgeven door het toevoegen van een individuele activiteit. Bij elk type activiteit die u kunt opgeven staat welke gegevens u nodig heeft. Op de pagina Individuele activiteiten leest u wat u allemaal kunt opgeven. Neem contact op via onderstaande contactgegevens als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden.

Vragen over visitatie

We helpen u graag met informatie over de wijze waarop u zelf uw visitatie kunt organiseren. U kunt ook gebruik maken van erkende aanbieders van visitatiediensten. Alle informatie vindt u op de pagina Visitatie.

Vragen over patiëntenenquête

We helpen u graag met informatie over de wijze waarop u zelf een patiëntenenquête kunt houden. U kunt ook gebruik maken van erkende aanbieders van patiëntenenquêtes. Alle informatie vindt u op de pagina Patiëntenenquête.

Vragen over PE-online

Uw KRT-account is ondergebracht in PE-online registratiesoftware. Ondanks alle inspanningen om de software zo eenvoudig mogelijk te houden, kan het voorkomen dat iets niet direct duidelijk is. Als u er niet meteen uitkomt, kunt u de PE-online handleiding voor tandartsen downloaden. Voor vragen kunt u contact opnemen met het KRT.

Helpdesk

We helpen u graag met uw vragen over uw registratie en het opgeven van activiteiten. Als we niet thuis werken, zijn we maandag t/m donderdag tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar. Met een terugbelverzoek per mail, kunnen we u ook telefonisch helpen.

Contact opnemen

Stichting Kwaliteitsregister Tandartsen
Orteliuslaan 750
3528 BB Utrecht
Tel. 030-6076360
bureau@krt.nu