Norm 2021

De registratienorm versie 2021 is een vervolg op versie 2012. Het onderdeel vakinhoudelijke scholing is toegespitst op de tandheelkundige zorgverlening die aan de stoel wordt geleverd. De norm is het behalen van 48 KRT-punten met vakinhoudelijke scholing.

Wat is vakinhoudelijke scholing?

Vakinhoudelijke scholing is deskundigheidsbevordering die gericht is op patiëntgebonden tandheelkundige zorgverlening. De activiteit is direct gericht op het verbeteren van de patiëntgebonden tandheelkundige zorg. Het valt binnen de competentiegebieden vakinhoudelijk handelen en/of kennis & wetenschap.

Cursussen vakinhoudelijke scholing

In de scholingsagenda van het KRT kunt u filteren op ‘Vakinhoudelijke scholing’. U ziet dan het actuele cursusaanbod. Voor het onderdeel ‘vakinhoudelijk’ zijn er doorlopend meer dan 100 klassikale trainingen en 100 e-learnings, verspreid over alle deelgebieden van de tandheelkunde, om uit te kiezen.

Nascholing Tandarts

Andere vakinhoudelijke scholingsactiviteiten

Deskundigheidsbevordering is meer dan het volgen van een cursus. Bijvoorbeeld: het volgen van een tandheelkundig congres in het buitenland, het uitbrengen van een artikel, proefschrift of boek of het bieden van een peerreview. U kunt deze vakinhoudelijke activiteiten zelf opgeven als individuele activiteit. Bekijk de hele lijst.

Individuele Activiteiten

De nieuwsbrief op maat maken

De eerste dag van de maand ontvangt u van ons een notificatie per mail met het actuele scholingsaanbod. In uw KRT-account kunt u bij uw ‘accountgegevens’ markeren naar welke deelgebieden uw interesse uitgaat. Ontvang zo gericht het aanbod waar u warm voor loopt. Wilt u een jaartje iets anders? Dan past u het toch gewoon weer aan.