Zit jij in je Master Tandheelkunde?

Schrijf je dan nu gratis in bij het KRT-studentenregister. Je toelating tot de Master Tandheelkunde is je entreebewijs voor het gratis KRT-studentenregister. Bouw tijdens je master een portfolio op van je deskundigheid, dan heb je een mooi CV bij jouw start als tandarts.

Win een skireis

Het KRT verloot jaarlijks drie skireizen; één voor elke Masteropleiding Tandheelkunde in Amsterdam, Nijmegen en Groningen. De verloting is onder geregistreerde studenten met drie of meer scholingsactiviteiten in hun KRT-portfolio. Hoe eerder je inschrijft en je portfolio update, hoe vaker je meeloot en hoe groter de kans is op een GRATIS ski-reis. (actie start 2022, 1e loting jan. 2023)

Welkomstcadeau

Om je aan te moedigen om je in te schrijven ontvang je alvast een cadeautje bij het aanmaken van een KRT-studentenaccount. Nieuwsgierig naar de cadeaus? Kies maar uit en stuur ons een mailtje met je voorkeur.

Tot 4 jaar gratis registratie

Het KRT-studentenregister wordt je aangeboden door je toekomstige collega-tandartsen en is helemaal gratis tot 1 jaar na je afstuderen. Zit je in het eerste jaar van je Master? Dan hoef je de komende 4 jaar dus niets te betalen. Dat scheelt € 90,- per jaar.

Tandarts PE-Online App

KRT-app

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je de KRT-app downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de KRT-app kun je eenvoudig je KRT-dossier bijhouden en gevolgde scholing toevoegen. Je hebt ook meteen het meest complete tandheelkundige cursusaanbod bij de hand.

Overschrijven

Na jouw afstuderen kun je een BIG-registratie aanvragen. Daarmee kun je een KRT-account aanmaken als tandarts. Je portfolio wordt overgeschreven. Je bent dan meteen aantoonbaar bevoegd én bekwaam.

Student account aanmaken

 

(Zie actievoorwaarden voor details van de studentenactie)