Zit jij in je Master Tandheelkunde?

Schrijf je dan nu gratis in bij het KRT-studentenregister. Je toelating tot de Master Tandheelkunde is je entreebewijs voor het gratis KRT-studentenregister. Bouw tijdens je master een portfolio op van je deskundigheid, dan heb je een mooi CV bij jouw start als tandarts.

Win een reis

Het KRT verloot jaarlijks drie reizen; één voor elke Masteropleiding Tandheelkunde in Amsterdam, Nijmegen en Groningen. De verloting is onder geregistreerde studenten met drie of meer scholingsactiviteiten in hun KRT-portfolio. Hoe eerder je inschrijft en je portfolio update, hoe vaker je meeloot en hoe groter de kans is op een GRATIS reis. De loting is jaarlijks in januari. Doe je mee?

Welkomstcadeau

Om je aan te moedigen om je in te schrijven ontvang je alvast een cadeautje bij het aanmaken van een KRT-studentenaccount. Nieuwsgierig naar de cadeaus? Kies maar uit en stuur ons een mailtje met je voorkeur.

Tot 4 jaar gratis registratie

Het KRT-studentenregister wordt je aangeboden door je toekomstige collega-tandartsen en is helemaal gratis tot 1 jaar na je afstuderen. Zit je in het eerste jaar van je Master? Dan hoef je de komende 4 jaar dus niets te betalen. Dat scheelt € 90,- per jaar.

Tandarts PE-Online App

KRT-app

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je de KRT-app downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de KRT-app kun je eenvoudig je KRT-dossier bijhouden en gevolgde scholing toevoegen. Je hebt ook meteen het meest complete tandheelkundige cursusaanbod bij de hand.

Overstappen

Na jouw afstuderen kun je een BIG-registratie aanvragen. Daarmee kun je een KRT-account aanmaken als tandarts. Bij een overstap wordt je portfolio overgeschreven. Je bent dan meteen aantoonbaar bevoegd én bekwaam. Je krijgt bovendien een interessante overstapkorting. Exclusief voor overstappers is het eerste kalenderjaar namelijk gratis.

Student account aanmaken

 

Zie actievoorwaarden (onder ‘algemeen’) voor details van de studentenactie.