Zit jij in je Master Tandheelkunde?

Schrijf je dan nu gratis in bij het KRT-studentenregister. Je toelatingsbevestiging tot de Master Tandheelkunde is je entreebewijs voor het KRT-studentenregister. Bouw nu alvast heel eenvoudig een portfolio op van gevalideerde bij- en nascholing.

Registreren is gratis

Voor studenten is KRT-registratie tot 1 jaar na het afstuderen helemaal gratis. Dus zit je in het eerste jaar van je Master? Dan hoef je de komende vier jaar niets te betalen voor je registratie. Upload bij aanmelding een bewijs van jouw inschrijving aan de masteropleiding, dat kan een printscreen zijn van je inschrijving bij de universiteit of een foto van je studentenpas waarop te zien is dat je in de masterfase zit.

Inzet wordt beloond

Het KRT stimuleert studenten om te investeren in deskundigheid. Daarom ontvang je na opgave van drie scholingsactiviteiten (binnen je registratieperiode) een mooi cadeau.

Tandarts PE-Online App

KRT-app

Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je de KRT-app downloaden in de Apple App Store of de Google Play Store. Met de KRT-app kun je eenvoudig je KRT-dossier bijhouden en gevolgde scholing toevoegen. Je hebt ook meteen het meest complete tandheelkundige cursusaanbod bij de hand.

Overschrijven

Na afstuderen kun je een BIG-registratie aanvragen. Daarmee kun je een KRT-account aanmaken als tandarts. Je portfolio wordt overgeschreven. Je bent dan meteen aantoonbaar bevoegd én bekwaam.

Student account aanmaken

 

(Ter informatie: De oude kortingsactie voor pas afgestudeerden is geëindigd op 31 december 2020. Dit betreft de voucher met twee, één of een half jaar gratis registratie in het KRT-register voor BIG-geregistreerde tandartsen. Zie actievoorwaarden.)