Beschrijving cursus


Vrijdag 5-4 t/m zondag 7-4 

Inhoud

Wil jij als tandarts meer weten over Ceka-attachments en andere veel voorkomende precisieverankeringen, dan is dit webinar iets voor jou! 

Wat zijn de meest voorkomende systemen, welke mogelijkheden heb je en wat zijn de beperkingen? Denk hierbij aan het Dalbo Rotex systeem, VKS-attachments, magneten, Rotherman attachments, Mini SG en natuurlijk het CEKA-attachment.
Of het nu om een nieuw te maken prothetische voorziening gaat of een bestaande situatie, niets wordt onbenoemd gelaten. 

Deze E-learning bestaat uit twee losse webinars met een totale kijkduur van 90 minuten.

Wie geeft dit webinar?

Martijn Kalsbeek (40) is Klinisch Prothese Technicus en laboratoriumhouder in Albergen.
Naast zijn dagelijkse werkzaamheden is Martijn auteur en redacteur voor het blad TP Tandartspraktijk.
Met enige regelmaat is hij te vinden bij het Radboud of de vakopleiding tandtechniek om te vertellen over prothetiek in de breedste zin van het woord. Vorig jaar is het platform DentalScholar opgericht om nascholing te verzorgen voor de tandheelkundige professional.

Waarom DentalScholar?

De globale schatting is dat anno 2024 bijna 4 miljoen mensen van de totale Nederlandse bevolking een kunstgebit heeft. Dat is ongeveer een kwart! Eenmaal aan het werk als tandarts zul je binnen de muren van de tandartspraktijk veelvuldig in aanraking komen met een gebitsprothese in de breedste zin van het woord.

Naast precisieverankering beschikken veel behandelaren helaas over te weinig kennis en ervaring met betrekking tot het juist aanmeten van een volledig kunstgebit. Waarom doen we wat we doen, welke stappen moeten doorlopen worden en welke materialen en benodigdheden zijn onmisbaar? Nascholing in het aanmeten van een volledige gebitsprothese is voor tandartsen belangrijk om kennis te updaten en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Blijf op de hoogte van de nieuwste technologieën en methoden omtrent prothetiek, zodat je als tandarts in staat bent om de best mogelijke prothetische zorg te bieden. Bovendien kan het bijdragen aan verbeterde esthetiek, functionaliteit en comfort voor mensen die een volledig kunstgebit nodig hebben.

  • Talloze leerdoelen
  • Hands-on
  • Webinars
  • Vakinhoudelijke nascholing
  • Uw praktijkvoering zal verbeteren
  • Meer tevreden patiënten
     

Direct aanmeldenBekijk volledige cursus