Oeps...

  Er is niets gevonden. Mogelijk is de spelling anders of staat de tandarts die u zoekt niet in het register. Een registratie in het Kwaliteitsregister Tandartsen is vrijwillig. Tandartsen algemeen practici worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing voor het behoud van hun bevoegdheid. Op www.bigregister.nl vindt u een overzicht van alle bevoegde tandartsen in Nederland. Vult u meerdere velden tegelijk in, dan wordt uw zoekresultaat specifieker. Opnieuw zoeken

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.