2 geregistreerde tandartsen in Harskamp

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Harskamp? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 2 tandartsen in Harskamp geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Bergem, E.J.H. van

  Tandartsenpraktijk Harskamp

  Dorpsstraat 76, 6732 AG, Harskamp
  Bekijk tandarts
 • Noorlander, W.C.

  Tandartsenpraktijk Harskamp

  Dorpsstraat 76, 6732 AG, Harskamp
  Bekijk tandarts
 • Breuklander, M.H.

  Breuklander mondzorg+

  Schoonbeekhof 9, 3774 DA, Kootwijkerbroek
  Bekijk tandarts
 • Wet, L.M. de

  Generaal-majoor Kootkazerne

  Wolweg 170, 3776 LT, Garderen
  Bekijk tandarts
 • Glazema, A.R.

  Koninklijke Landmacht Gen.Maj.Kootkazerne

  Wolweg 170, 3776 LT, Stroe
  Bekijk tandarts
 • Oers, J.A.C. van

  'S Heerenloo De Hartenberg

  Apeldoornseweg 60, 6733 SC, Wekerom
  Bekijk tandarts

Tandarts in Harskamp

Zoekt u een tandarts in Harskamp? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Harskamp, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Harskamp waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.