2 geregistreerde tandartsen in Ouddorp

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Ouddorp? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 2 tandartsen in Ouddorp geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Domburg, T.W.

  Maatschap Tandartsenpraktijk Ouddorp

  Dorpstienden 3 b, 3253 AS, Ouddorp
  Bekijk tandarts
 • Pol, J.H. van der

  Tandartsenpraktijk Ouddorp

  Dorpstienden 3 b, 3253 AS, Ouddorp
  Bekijk tandarts
 • Breukel, F.H.

  Tandartspraktijk F.A. van der Pol

  Keijzerstraat 16B, 3251 AN, Stellendam
  Bekijk tandarts
 • Pol, F.A. van der

  Tandartspraktijk vd Pol

  Keijzerstraat 16 b, 3251 AN, Stellendam
  Bekijk tandarts
 • Broere, A.

  Tandartspraktijk Broere

  Meekrapstraat 9, 4318 EZ, Brouwershaven
  Bekijk tandarts

Tandarts in Ouddorp

Zoekt u een tandarts in Ouddorp? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Ouddorp, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Ouddorp waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.