1 geregistreerde tandarts in Yerseke

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Yerseke? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts in Yerseke geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


 • Dorpel, A.P. van den

  Tandarts A.P. v.d. Dorpel

  Ericalaan 31, 4401 HP, Yerseke
  Bekijk tandarts
 • Ruiter-Rijksen, J.

  Tandartsenpraktijk Kapelle

  Elstarstraat 1b, 4421 DV, Kapelle
  Bekijk tandarts
 • Dort, J.C. van

  Tandartspraktijk Van Dort

  Maartenshof 55, 4695 HW, Sint Maartensdijk
  Bekijk tandarts
 • Breukel, F.H.

  Tandartspraktijk Krabbendijke

  Dorpstraat 93-A, 4413 CD, Krabbendijke
  Bekijk tandarts
 • Ruiter, J.P.

  Tandartsenpraktijk Kapelle

  Elstarstraat 1b, 4421 DV, Kapelle
  Bekijk tandarts
 • Heijers, J.M.

  Tandheelkundig Centrum Hansweert

  Schoolstraat 28, 4417 AB, Hansweert
  Bekijk tandarts
 • Dorpel, M.R.M. van den

  Tandartspraktijk Krabbendijke

  Dorpstraat 93a, 4413 CD, Krabbendijke
  Bekijk tandarts

Tandarts in Yerseke

Zoekt u een tandarts in Yerseke? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Yerseke, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Yerseke waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.