2 geregistreerde tandartsen in Dongen

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Dongen? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 2 tandartsen in Dongen geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Zagers, J.J.A.

  Tandartsenpraktijk Procureurweg4

  Procureurweg 4, 5103 BG, Dongen
  Bekijk tandarts
 • Zagers, M.A.C.

  Tandartsenpraktijk Procureurweg4

  Procureurweg 4, 5103 BG, Dongen
  Bekijk tandarts
 • Dijk, P.G.C.J. van

  Tandartspraktijk Den Toom

  Hoofdstraat 116, 5121 JH, Rijen
  Bekijk tandarts
 • Poppelaars, F.P.J.

  Mondzorg Brabant

  Dr. Struyckenplein 67, 4812 TA, Breda
  Bekijk tandarts
 • Toom, D. den

  Tandartspraktijk Den Toom

  Hoofdstraat 116, 5121 JH, Rijen
  Bekijk tandarts
 • Olieslagers, M.T.

  Tandartspraktijk M.T. Olieslagers BV

  De Vucht 17, 5121 ZK, Rijen
  Bekijk tandarts
 • Oomen, L.A.M.C.

  Tandartspraktijk Oomen

  Pastoor Oomenstraat 3, 5121 EN, Rijen
  Bekijk tandarts

Tandarts in Dongen

Zoekt u een tandarts in Dongen? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Dongen, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Dongen waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.