Tandarts
Search
Close this search box.
Periode
Selecteer Datum
Webinar
Webinar
Type
Scholing type
Categorie
checkbox filter punten type
Competentie
Selecteer competentie
competenties scholing
Cursus of opleider
Plaats
Zoek op plaatsnaam
Zoek op plaats cursus
Afstand
Huidige locatie
Prijs (€)
Cursus prijs range - slider
08500
Aantal punten
range filter punten totaal - slider
0.0pt52.0pt
Minimale beoordeling
Beoordeling Cursus

Het meest volledige aanbod van nascholing in Restauratieve tandheelkunde

U heeft gezocht op: Restauratieve tandheelkunde

Bekijk hier alle tandheelkundige bij- en nascholing voor Restauratieve tandheelkunde . Kies uit 85 cursussen, congressen, seminars, lezingen, workshops, hands-on-trainingen en evenementen voor tandartsen die gericht zijn op: Restauratieve tandheelkunde .

Lorum ipsum Restauratieve tandheelkunde

Lorum ipsum Restauratieve tandheelkunde ? dolor sit amet Restauratieve tandheelkunde

Een betere tandarts met nascholing

Met het uitspreken van de artseneed heeft u verklaard de deskundigheid van uzelf en anderen te bevorderen. Dat deze verklaring niet vrijblijvend is, blijkt uit de wettelijke plicht om tandheelkundige zorg op peil te houden. Bij- en nascholing is, na werkervaring, het belangrijkste instrument om als tandarts bekwaam te blijven op het gebied van Restauratieve tandheelkunde . Het KRT geeft u het meest volledige overzicht van het aanbod aan klassikale en online bij- en nascholing over Restauratieve tandheelkunde voor tandartsen.

Vind de nascholing voor Restauratieve tandheelkunde

Door slim te filteren met de zoekfuncties vindt u in een handomdraai interessante nascholing die gericht is op Restauratieve tandheelkunde . Die ene praktische cursus bijvoorbeeld. Of precies die verdiepende lezing. In het overzicht ziet u direct de belangrijkste kenmerken van elke nascholing over Restauratieve tandheelkunde : datum, lestijd, prijs, beoordeling, plaats en deelgebied. Door op datum te selecteren kunt u makkelijk vooruitplannen. Voor elk onderdeel van het aanbod voor tandartsen over Restauratieve tandheelkunde kunt u zich direct aanmelden.

Ontmoet collega-tandartsen die ook geïnteresseerd zijn in Restauratieve tandheelkunde

Een groot voordeel van klassikale nascholing is dat u collega-tandartsen ontmoet met dezelfde interesse, bijvoorbeeld voor Restauratieve tandheelkunde . Vaak is er voldoende ruimte in het programma om bij te praten en nieuwe contacten te leggen. Vooral startende tandartsen adviseren we om die reden naar klassikale bijeenkomsten te gaan. Klassikale nascholing is behalve leerzaam heel onderhoudend en helpt bij het bouwen en uitbreiden van uw persoonlijke netwerk. Dat verlaagt de drempel om kennis te delen over bijvoorbeeld Restauratieve tandheelkunde .

KRT-punten automatisch in uw dossier

Alle nascholing in de agenda is bewezen waardevol: het KRT heeft het aanbod beoordeeld voor de toekenning van scholingspunten, aangeduid als KRT-punten. De nascholing is beoordeeld op tandheelkundige relevantie en op lestijd. Eén lesuur komt overeen met één punt. De aanbieder geeft nascholing die u volgt op het gebied van Restauratieve tandheelkunde door aan het KRT, waardoor elke cursus en alle KRT-punten automatisch worden opgenomen in uw online KRT-dossier voor tandartsen: uw persoonlijke portfolio van deskundigheidsbevorderende activiteiten.

Help ons het aanbod verder te verbeteren

De kwaliteit van de door u gevolgde cursus op het gebied van Restauratieve tandheelkunde kunt u zelf beoordelen. Na afloop ontvangt u van het KRT een mail met het verzoek een review te geven. Aan de hand van 5 scores kunt u in 30 seconden aangeven hoe u de kwaliteit van de nascholing op het gebied van Restauratieve tandheelkunde heeft ervaren. Met een review helpt u collega-tandartsen bij het vinden van een goede klassikale cursus over Restauratieve tandheelkunde en helpt u aanbieders en het KRT om het aanbod verder te verbeteren.

Periode
Selecteer Datum
Webinar
Webinar
Categorie
checkbox filter punten type
Cursus of opleider
Afstand
Huidige locatie
Prijs (€)
Cursus prijs range - slider
08500
Aantal punten
range filter punten totaal - slider
0.0pt52.0pt
Minimale beoordeling
Beoordeling Cursus