1 geregistreerde tandarts slaapgeneeskunde in Kralendijk Caribisch Nederland

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Kralendijk Caribisch Nederland? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment is er 1 tandarts slaapgeneeskunde in Kralendijk Caribisch Nederland geregistreerd die aantoonbaar zijn of haar vak bijhoudt.


  • Scheerder, E.J.H.M.

    Sentro dental

    Kaya Soeur Bartola 15B, , Kralendijk Caribisch Nederland
  • Waard, J. de

    , ,

Tandarts in Kralendijk Caribisch Nederland

Zoekt u een tandarts in Kralendijk Caribisch Nederland? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Kralendijk Caribisch Nederland, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Kralendijk Caribisch Nederland waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.