Update uitstel herregistratie

Penningmeester gezocht
10 juni 2021
Ik geloof echt in een leven lang leren
26 november 2021

Covid-19 raakt u en uw collega’s zowel professioneel als persoonlijk. Uitstel van de herregistratie verplichting is tot nader order verlengd.
Het KRT heeft in maart 2020 de herregistratie verplichting tot nader order uitgesteld. De situatie is nog onveranderd. Herregistratie is nog steeds tot nadere orde niet nodig. Het mag wel, maar het hoeft niet.
  • Deelnemer hoeft geen herregistratie aan te vragen.
  • Een KRT registratie wordt niet doorgehaald.
Het KRT blijft de ontwikkelingen volgen. We streven ernaar om deelnemers zes maanden vooraf te berichten over eventuele hervatting van het herregistratie proces. Voor zover dat kan, raden we deelnemers aan om deskundigheidsbevordering op peil te houden.
Vele cursusaanbieders hebben hun aanbod inmiddels afgestemd op afstandsonderwijs. In de KRT scholingsagenda zult u zien dat het aanbod van webinars en e-learning flink gegroeid is, kijk maar:

 

Bericht 19 maart 2020

Het KRT volgt de ontwikkelingen rond Covid-19 op de voet. Covid-19 raakt u en uw collega’s zowel professioneel als persoonlijk. Gezien deze bijzondere omstandigheden stelt het KRT de herregistratie verplichting met onmiddellijke ingang tot nader order uit.

Wat betekent dit mogelijk voor u:

  • U hoeft geen herregistratie aan te vragen.
  • Uw KRT registratie wordt niet doorgehaald.
  • Als de herregistratie verplichting weer gaat gelden, ontvangt u hierover van ons bericht.
  • U krijgt dan een redelijke termijn om te kunnen voldoen aan uw KRT herregistratie.

Het KRT blijft de ontwikkelingen volgen. We streven ernaar om u zes maanden vooraf te berichten over eventuele hervatting van het herregistratie proces.

Mocht u vragen hebben? Ook het KRT werkt thuis. Het secretariaat is per mail bereikbaar en met een terugbelverzoek zullen wij u graag telefonisch helpen. Wij wensen u veel sterkte en gezondheid toe in deze uitzonderlijke situatie.