Drie tandartsen winnen € 500,- voor een cursus

Ik geloof echt in een leven lang leren
26 November 2021
KRT-herregistratie hervat vanaf 31 dec.
21 June 2022

Vorige maand ontvingen circa 5.000 geregistreerde tandartsen per post een handzame cursuskalender met een selectie uit het aanbod dat gepubliceerd wordt op de KRT website. Tandartsen werden uitgenodigd om ons te vertellen welke cursus zij gaan volgen. Onder de inzenders heeft het KRT driemaal € 500,- verloot om te besteden aan de cursus.

En de winnaars zijn…

De tandartsen die ieder een cursusbudget van € 500,- hebben gewonnen zijn: mw. Boekitwetan, mw. Spies en dhr. Janssen. We feliciteren hen van harte. We bedanken ook iedereen die de moeite heeft genomen om zijn keuze voor een te volgen cursus in te sturen. We wensen u allen veel plezier met uw cursus.

Voor welke cursus kiezen tandartsen?

Dankzij alle inzenders weten we een klein beetje op welke cursussen tandartsen hun oog laten vallen. Sommige reacties werden gestuurd met enthousiaste opmerkingen, over de leuke actie en de stimulans die deze gaf om de agenda uitgebreid te bestuderen. De keuze voor scholing varieerde van ‘CIDE – gebitsslijtage’ tot ‘Frontvervanging met een voorspelbaar resultaat’ en van CME-online – diverse scholing’ tot ‘OMFT-cursussen’. Mooi om deze variatie te zien.