Bescherming van uw privacy
15 juni 2018
Patiëntenenquête criteria geactualiseerd
1 januari 2019

Alle KRT-scholing onder één knop

Dat deskundigheidsbevordering steeds belangrijker gaat worden, weet u. Daarom is dit een goed moment om de app PE-online te installeren op uw smartphone of tablet. U heeft dan altijd het actuele scholingsaanbod en de agenda bij de hand. Compleet met de vereisten en uw voortgang. Alles onder één knop.

Altijd actueel

De app laat u alle KRT-scholing zien: met zo’n 600 cursussen per jaar het meest complete aanbod van tandheelkundige bij- en nascholing. Zowel online als klassikaal en altijd up-to-date met de laatste toevoegingen en wijzigingen. De agenda kunt u eenvoudig filteren op deelgebieden om snel een relevante cursus te vinden.

Persoonlijk portfolio

Met PE-online heeft u uw persoonlijke portfolio voor permanente educatie altijd op zak. U ziet in één oogopslag de status van uw registratie en een actueel overzicht van alle gevolgde cursussen. U volgt uw voortgang dus op de voet.

Scan uw deelname

Om het u nog makkelijker te maken, kunt u met de app het dagprogramma en uw deelnamebewijs van bijvoorbeeld buitenlandse congressen scannen en uploaden. Zo heeft u uw KRT-dossier direct op orde.

Download de app

Ook alle scholing onder één knop? Download dan de app PE-online in de Apple App Store of de Google Play Store. Nadat u de PE-online app heeft gedownload, maakt u eenmalig een koppeling met uw KRT-account. Log nog één keer in op uw account met uw PC (of tablet), ga naar ‘Account’ en scrol naar beneden. Klik op ‘Apparaat koppelen’. Op het scherm van uw PC verschijnt een QR-code die u met de PE-online app op uw mobiel kunt scannen.

Meer praktische informatie over het bijhouden van uw registratie vindt u op onze website onder ‘Bijhouden registratie’. Mocht u er vragen over hebben, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. We helpen u graag!