3 geregistreerde tandartsen in Den Burg

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Den Burg? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid. Op dit moment zijn er 3 tandartsen in Den Burg geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.


 • Snijders, L.M.N.

  St. Jeugdtandverzorging Texel

  Witte Kruislaan 19, 1791 EG, Den Burg
  Bekijk tandarts
 • Joosten, D.E.J.R.

  Tandartspraktijk Joosten

  Witte Kruislaan 19b, 1971 EG, Den Burg
  Bekijk tandarts
 • Krijnen, J.C.

  Kindertandartspraktijk WorldKids

  Elemert 18, 1791 DD, Den Burg
  Bekijk tandarts

Tandarts in Den Burg

Zoekt u een tandarts in Den Burg? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Den Burg, die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart van Den Burg waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

Tandartsen (algemeen practici) worden door de overheid niet verplicht tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het wel belangrijk dat tandartsen hun leven lang blijven leren, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste tandheelkundige technieken. Tandartsen met een KRT-registratie kiezen ervoor om zichtbaar te maken dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Op deze website worden alleen disciplines vermeld waarbij die erkenning op basis van vastgestelde criteria is afgegeven door een vereniging van de gedifferentieerde tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke tandarts u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vind u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.