Tandarts
Search
Close this search box.
Naam Tandarts
Praktijknaam
Plaats
Disciplines
Erkende disciplines
Disciplines eigen opgave
Erkende disciplines
Enkel erkende disciplines weergeven
Nieuwe patienten
Neemt nieuwe patienten aan filter
Registratietype
Registratie type filter

U zoekt een tandarts in Waalre

12 geregistreerde tandartsen in Waalre

Zoekt u met spoed een goede tandarts in Waalre? Via het tandartsregister vindt u eenvoudig een tandarts die investeert in zijn deskundigheid.

Op dit moment zijn er 12 tandartsen in Waalre geregistreerd die aantoonbaar hun vak bijhouden.

Tandarts in Waalre

Zoekt u een tandarts in Waalre ? In de lijst hierboven vindt u alle tandheelkundigen in Waalre , die aantoonbaar hun vak bijhouden. Bovendien kunt u ook de kaartweergave aanklikken. Dan ziet u op een kaart vanWaalre waar deze tandartsen gevestigd zijn.

Wat is een KRT-registratie?

De overheid verplicht tandartsen niet tot het volgen van bij- en nascholing. De beroepsgroep zelf vindt het daarentegen wel belangrijk dat tandheelkundigen hun leven lang blijven leren. Op die manier zijn ze op de hoogte van de nieuwste tandheelkundige technieken. Daarom laten tandartsen met een KRT-registratie graag zien dat zij hun vak bijhouden.

Wat is een discipline?

Deze website vermeldt alleen disciplines met een erkenning op basis van vastgestelde criteria. Die erkenning is afgegeven door een vereniging van tandartsen. De kaakchirurg en de orthodontist zijn wettelijk erkende specialisaties. Alle specialisten staan geregistreerd in het BIG-register. Bij disciplines waarover minder bekend is, verwijst het KRT door.

Zoekt u een specifieke behandeling?

In het menu onder behandelingen vindt u informatie over de meest voorkomende behandelingen, bijvoorbeeld voor tanden bleken. We vertellen kort en krachtig wat een behandeling inhoudt en bij welke gebitsspecialist u daarvoor terecht kunt. Per type behandeling vindt u ook een doorverwijzing naar een betrouwbare website met uitgebreide informatie.

Naam Tandarts
Praktijknaam
Plaats
Disciplines
Erkende disciplines
Nieuwe patienten
Neemt nieuwe patienten aan filter
Erkenning
KRT+ Filter