Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Vera wint KRT studentenreis Groningen

29 april, 2024
Studenten, Tandartsen

Vera is de winnaar van de KRT-studentenreis in Groningen! In dit bericht vertelt ze kort over haar ervaring met het winnen van de reis.

Om studenten tandheelkunde aan te moedigen alvast aan hun deskundigheidsbevordering te werken verloot het KRT jaarlijks een reis. Per opleiding tandheelkunde (Amsterdam, Nijmegen, Groningen) valt er één winnaar, getrokken uit de KRT-geregistreerde studenten die tenminste drie activiteiten aan hun portfolio hebben toegevoegd.

Vera is student aan de Rijksuniversiteit Groningen en KRT-geregistreerd sinds 2022. Over het winnen van de reis zegt ze het volgende:

Ik ben ontzettend verrast dat ik deze prijs heb ontvangen! Van tevoren was ik al gebeld dat er iets mijn kant op kwam, maar ik had niet verwacht dat het de studentenreis zou zijn. Ik was dan ook erg enthousiast toen ik de poster en begeleidende brief met de post kreeg. De punten heb ik onder andere verzameld bij het jaarlijkse symposium van T.M.F.V. Archigenes. Ik ben nog niet zeker waar ik naartoe ga op reis, maar waarschijnlijk gaat het een heerlijk ontspannend tripje worden.

Ben jij de volgende winnaar? 

Wil je zelf ook kans maken op een KRT-reis? Meedoen met de loting kost niks en is heel eenvoudig. Zorg dat je in het KRT-studentenregister staat met ten minste 3 activiteiten. Meer informatie vind je op onze pagina Bonus.

Laatste nieuws

Het Q-keurmerk wordt per 1 oktober 2024 overgedragen aan het KRT. Stichting QuAT en het KRT bundelen daarmee
Vanaf heden geeft jouw KRT-portfolio direct inzicht in gevolgde bij- en nascholing voor radiologie en stralingsbescherming. We vergroten
Celine is de winnaar van de KRT-studentenreis in Amsterdam! Ze gebruikt de reis om haar afstuderen te vieren