Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Op een enkele opleider na zijn alle cursusaanbieders in Nederland aangesloten bij het KRT. Als je een cursus volgt uit de KRT-scholingsagenda, dan wordt die automatisch toegevoegd aan je portfolio. Of het nu een klassikale cursus, een webinar, een e-learning of intercollegiaal overleg (ICO) is. Dat overleg voegt de facilitator uit je ICO-groep toe aan je portfolio.

Activiteiten die niet door een opleider bij het KRT zijn aangemeld, komen niet automatisch in je portfolio. Bijvoorbeeld activiteiten die je in het buitenland volgt of individuele activiteiten zoals het geven van een voordracht. Ook visitatie en patiëntenenquête vallen hieronder. Deze activiteiten kun je zelf toevoegen aan je dossier.

Hoe werkt het?

• Kies na het inloggen in je account in het menu voor “Toevoegen”.

• Geef de datum op.

• Selecteer de gewenste categorie.

• Voer de gegevens in en voeg zo nodig een (dag)programma en bewijs van deelname toe.

Het KRT vraagt altijd naar een bewijs van deelname en tijdsduur van de activiteit. De tijdsduur gebruiken we om de netto scholingsduur te kunnen bepalen. Een bewijs van deelname kan een certificaat zijn of een e-mail waarin de aanbieder je komst achteraf bevestigt. Na goedkeuring ontvang je vanuit het systeem een bericht over de validatie van je aanvraag. ‘Berichten’ kun je inzien via de knop rechtsboven in het scherm. De criteria per type activiteit zijn vermeld op de uploadpagina.