Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Als je een account hebt, dan kun je jouw cursus invoeren en daarmee de toekenning van scholingspunten aanvragen. PE-online is een algemeen systeem dat veel verschillende beroepsgroepen gebruiken. In het systeem komen de termen ‘erkenning’ en ‘accreditatie’ beide voor. Ze betekenen hier hetzelfde.

Ga naar [Cursusbeheer] links bovenin in de menubalk en klik op [Accreditatieaanvraag indienen]. Je komt in het scherm ‘Wizard aanvraag accreditatie’. Voor een toelichting bij een veld klik je op het vraagteken [?]. Doorloop de wizard door alle velden in te vullen en vervolgens bovenin het scherm op de knop ‘volgende’ te klikken.

• Lees de toelichting op de symbolen en het gebruik van het menu.

• Selecteer bij Cursus de optie [Nieuwe cursus].

• Kies de kwaliteitsregisters waarbinnen je een aanvraag wilt doen: NVMKA, KRM, KRT, KRTP, NVvO.

• Je kunt gegevens van een vorige aanvraag kopiëren als je een cursus al eerder hebt aangemeld.

• Bepaal het cursustype door de vragen te beantwoorden.

• Vul de uitvoeringsdata en de cursusgegevens in. Een cursus (bijeenkomst) kan binnen een jaar meerdere keren worden herhaald. Dit heeft geen invloed op het tarief. Na goedkeuring kun je (binnen de erkenningsperiode) ook nog uitvoeringsdata toevoegen. Je hoeft dus niet alles vooruit te plannen.

Toevoegen uitvoering:

– Klik op het ID-nummer

– Kies uitvoeringsgegevens

– Kies uitvoeringen beheren

– Kies uitvoeringen toevoegen

– Vul veld datum in (overige velden zijn niet verplicht)

– Kies bevestigen

– Kies opslaan

Let op! PE-online maakt gebruik van Pop-up vensters. Pas je browservoorkeuren aan als de wizard voor [Erkennen scholing] niet op je scherm verschijnt.