Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beschrijving cursus

do 31
jul '25
29
AccreDidact Tandarts 2021
€325
|
e-learning
|
AccreDidact BV
16.0 uur / punten
Vakinhoudelijk
AccreDidact BV
Deze cursus wordt ook gegeven:
do 31 juli 2025
Implantologie| Parodontologie| Preventie| Restauratieve tandheelkunde| Tandheelkunde algemeen
Vakinhoudelijk handelen|Kennis en wetenschap

AccreDidact Tandarts brengt jaarlijks 4 op zichzelf staande KRT-erkende en met Q-Keurmerk geaccrediteerde e-learnings uit. De onderwerpen worden vastgesteld door een onafhankelijke redactie en de cursusinhoud wordt bepaald en geschreven door experts en collega’s uit het veld. Dit levert de tandarts actuele, relevante cursusstof die toepasbaar is in de dagelijkse praktijk.

De e-learnings van AccreDidact zijn praktijkgericht van opzet en er worden heldere doelstellingen geformuleerd. Iedere e-learning start met een entreetoets waarin de parate kennis wordt getest. Daarna wisselen tekst, beeld, externe bronnen en casuïstiek elkaar in een prettig tempo af en worden regelmatig tussenvragen gesteld. Iedere cursus wordt afgesloten met een toets waarvan minimaal 70% van de 20 vragen correct moet worden beantwoord om de punten te behalen.

Na het succesvol afsluiten van de toets worden de behaalde punten automatisch door ons toegevoegd in het KRT-portfolio van de cursist. In het besloten online dossier op de AccreDidact-website is een certificaat van de nascholing plus feedback bij de toetsvragen te vinden.

Docenten/sprekers

Programma

De e-learning bestaat uit een afwisseling van cursusstof, klinisch casusmateriaal, foto's, tekeningen en externe bronnen. De e-learning start met een entreetoets en op verschillende momenten in de e-learning worden tussenvragen gesteld. Na afloop wordt een eindtoets afgenomen, die - indien minimaal 70% van de vragen goed is beantwoord - vier nascholingspunten per e-learning oplevert. Het doorlopen van de gehele module neemt ongeveer vier uur in beslag.

Beoordelingen

29
de moeite waard deze approach
Prima online cursus
Inhoudelijk heel goed!
Zeer leerzaam
Zeer goed