Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beschrijving cursus

159
NTVT Kennistoetsen - jaargang 2022 - hoofdnascholing
€210
|
e-learning
|
Prelum Uitgevers
33.0 uur / punten
Vakinhoudelijk
Prelum Uitgevers
Deze cursus wordt ook gegeven:
Kaakchirurgie en mondziekten| Medisch algemeen| Mondhygiëne| Preventie| Tandheelkunde algemeen
Kennis en wetenschap

Het NTVT is onafhankelijk, onderzoekend en onderscheidend. Het biedt de wetenschappelijke basis en vakinhoudelijke nascholing voor het optimaal en evidence based werken als tandarts of mondhygiënist. De meest recente wetenschappelijke inzichten worden door artikelen, DentTalk webinars, e-learnings en podcasts geduid en vertaald naar de dagelijkse praktijk. Daarmee is het NTVT een onmisbare informatiebron voor elke tandarts of mondhygiënist. De betrouwbaarheid wordt gerealiseerd door een systeem van peer review zoals dat ook wordt toegepast bij internationaal wetenschappelijke tijdschriften zoals Science en Nature. Het NTVT is geaccrediteerd met het Q-Keurmerk.

Het NTVT is een platform (zowel digitaal als via het tijdschrift) met wetenschappelijk betrouwbare en relevante informatie. De NTVT Academy biedt individuele nascholing, waarbij de opgedane kennis (van papier of online artikelen) wordt getoetst aan de hand van online kennistoetsen. Per editie (11 per jaar) is een aantal kennistoetsartikelen opgenomen. Op de website worden de toetsen met meerkeuzevragen – na inloggen – gemaakt door een individuele abonnee of cursist.

Docenten/sprekers

Programma

Het NTVT verschijnt 11 keer per jaar en behandelt onderwerpen in de volle breedte van de tandheelkunde, waarbij nieuwe wetenschappelijke inzichten worden vertaald naar de dagelijkse praktijk. Het doorlopen van een tijdschrifteditie c.q. de kennistoetsartikelen en het maken van de bijbehorende kennistoets vormt een tijdsinvestering van ongeveer 3 uur per editie.

Beoordelingen

159
Super helder presentatie.
ik vind online niet prettig, liever in het tijdschrift zelf
Prima thema's.
Ik wil graag de toets fysiek in het blad, nu moet perse alles online dat werkt voor mij drempelverhogend om mijn nascholing te doen
Ik zou de vragen van de kennistoets liever in het magazine terug willen. Ik merk dat deze nieuwe variant me er van weerhoud ze te doen
niet alle toetsvragen worden juist beantwoord
in de laatste 3 nmmers van NTvT kennistoets vragen heb ik fouten gevonden, en die gemeld.
het is niet de eerste keer dat ik in de vraagstelling een fout vond
NTvT 01 jan.'21 jaargang 129 lijkt voor de meeste algemeen practici niet echt interessant van de onderwerpen
Vragen ook afdrukken in tijdschrift
De toets is meer een Nederlandse Taal Toets.
Laatste toets had een fout in de antwoorden
Bij 92% goede antwoorden kon ik geen fout antwoord vinden.