Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beschrijving cursus

ma 24
jun '24
Dutch Association of Supportive Care in Cancer (DASCC) symposium
€50
|
Utrecht
|
Congress Care
Congress Care
Deze cursus wordt ook gegeven:
ma 24 juni 2024
Algemene scholing| Medisch algemeen| Mondhygiëne| Preventie
Vakinhoudelijk handelen|Kennis en wetenschap

Een symposium met als onderwerp behandeling en preventie van orale of gastro-intestinale mucositis. De wetenschappelijke stand van zaken wordt uiteen gezet en praktische richtlijnen en adviezen voor de zorg van orale of gastro-intestinale mucositis worden gepresenteerd door nationale en internationale sprekers met faam op dit onderwerp.

Het symposium wordt georganiseerd door de Dutch Association of Supportive Care in Cancer, een dochterorganisatie van de Multinational Association of Supportive Care in Cancer (MASCC): dé internationale experts op gebied van preventie en behandeling van bijwerkingen van de behandeling tegen kanker.

Er is in de Nederlandse zorg onvoldoende aandacht voor het up-to-date houden van behandelprotocollen voor bijwerkingen. DASCC levert met dit symposium een bijdrage aan scholing van zorgverleners en uniformering van adviezen aangaande orale of gastro-intestinale mucositis.

Docenten/sprekers

Corina van den Hurk – IKNL Joel Epstein – USA Alexa Laheij – A-UMC Nicole Blijlevens – Radboud UMC Eva Molendijk – Radboud UMC Hannah Wardill – Australië Floor Ploos- van Amstel / Iris Nagtegaal – Radboud UMC Caroline Speksnijder – UMCU

Programma

https://congresscare.com/congress/dutch-association-of-supportive-care-in-cancer-dascc-symposium/