Tandarts
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Beschrijving cursus

za 21
sep '24
Ondernemerschap: van praktijkstart tot overdracht
€75
|
Utrecht
|
KNMT
3.5 uur / punten
Algemeen
KNMT
Deze cursus wordt ook gegeven:
za 21 september 2024
Algemene scholing| Communicatie| Praktijkorganisatie
Communicatie|Organisatie

Ben je eraan toe om je eigen praktijk te starten, maar is het nog niet gelukt om een geschikte praktijk te vinden? Of nadert je pensioenleeftijd en zoek je een opvolger voor jouw praktijk? Dan is dit is jouw kans om in een informele setting collega-tandartsen te ontmoeten. 

Als starter ontdek je of het praktijkhouderschap bij je past en je ontvangt waardevolle tips voor het starten of overnemen van een praktijk. Praktijkhouders die hun praktijk willen overdragen, ontvangen praktische informatie voor een goede voorbereiding en een soepele praktijkoverdracht. De dag wordt afgesloten met een speeddate om kennis te kunnen maken met jouw mogelijk toekomstige praktijk of mogelijke opvolger.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Van Lanschot Kempen, Raadgevers-Kuijkhoven, Medilease en Dental Partners Rotterdam. 

Docenten/sprekers

Pieter Steenhuizen is senior healthcare banker bij Van Lanschot Kempen. Hij heeft sinds 2008 ruime ervaring in het ondersteunen van ondernemende tandartsen. Dit betreft praktijkfinancieringen, hypotheken voor eigen woningen en vermogensopbouw voor later. Harry Korver is Specialist praktijk- en beroepsuitoefening en sinds 2002 werkzaam bij de KNMT. Zijn aandachtsgebieden zijn vormen van samenwerking, het werken als tandarts(specialist) zonder zelfstandige praktijk en praktijkopvolging en -overname. Maurits van der Velde is accountmanager bij Dental Partners Rotterdam. Hij vertaalt de wensen voor de praktijk in kwalitatieve oplossingen op maat. Dit betreft zowel interieurinrichting, behandelunits, apparatuur, technische installaties als verbruiksmaterialen. Philip van den Heuvel is business development manager bij Medilease. Sinds 2019 focust hij zich op het aanbieden van leaseoplossingen voor medisch professionals. Het doel is het voorzien van de praktijk van nieuwe apparatuur tegen vaste maandelijkse kosten. Alexander Ahlers en Jelmer van Veenendaal zijn praktijkadviseurs bij Raadgevers Kuijkhoven. Zij bieden een breed scala producten aan voor tandartsen. Alles is gericht op het ontzorgen van de mondzorgprofessional, ongeacht in welke levensfase deze zich bevindt.

Programma

12:45 uur - Ontvangst

13:20 uur - Opening

13:30 uur - Plenair programma
Praktijkhouderschap in het huidige landschap

14:15 uur - Pauze

14:30 uur - Break-out sessies
Krijg praktische tips en tricks verdeeld in 2 sessies:
praktijkstarters en praktijkoverdragers

15:30 uur - Vervolg plenair programma
Overdracht in de praktijk

16:00 uur - Rondleiding door het Spoorwegmuseum

16:45 uur - Speeddate: vind de perfecte match

17:30 uur - Afsluitende borrel